Інше Смачненько

Хек з картоплею та морквою

Один знайомий шанувальник риболовлі нещодавно присвятив мене в таїнство смаження хека. Я була впевнена, що знаю про це все, але потім зрозуміла, що ні, є ще нюанси. Я із задоволенням ділюся цим рецептом з Вами, адже страва дуже смачна. Давайте почнемо!

Хек з картоплею та морквою

Нам потрібно:

– хек, 2 рибини.

– сіль, хмелі-сунелі, сухий імбир, мелений перець, паприка, кількість спецій до смаку.

– Часник 2 зуб.

– вершків. олія 20 гр.

– Кріп свіжий або заморож.

– Олив. олія 30 мл.

– морква 1 шт.

– відварена картопля, за смаком.

Хек з картоплею та морквою

Готуємо філе з риби, відокремлюємо її від кісток.

У мисці перемішуємо сухі спеції: сіль, хмелі сунелі, сухий імбир, мелений перчик, паприку. Перемішуємо їх до однорідності.

Спеціями обробляємо нашу рибку. Ретельно втираємо до неї приправи рукою. Далі на деку розтоплюємо брикетик вершкового масла. Сильно. Кладемо нашу рибку в лист.

У миску давимо часничок, додали кропу, влили оливкову олію. Перемішали ретельно. Змащуємо рибку за допомогою пензлика. Це надасть хеку пікантності.

Накрили вологим пергаментом. Запікаємо нашу рибку за температури 180 градусів. Час запікання – рівно півгодини. На сковорідці пасируємо цибулька, до рум’яного кольору. Туди ж треба додати тертої моркви. Відварюємо картоплю. Вона вирушає до сковороди.

Картоплю перчимо, солимо. зняли пергамент, нехай рибка дбає ще 15 хвилин при тій же температурі. Вої та все, у нас готова рибка з гарніром, така, що парольчики оближеш!

Друзі, обов’язково спробуйте цю рибку, просто фантастичний смак та аромат! Впевнена, Вас підкорить її ніжний смак і терпкий аромат спецій.

Добавить комментарий

Ваш e-mail не будет опубликован. Обязательные поля помечены *